I´ve got a criminal mind!

Mohaha! Kunde inte vänta längre det gick inte!

Efter att inte ha laddat ner så mycket som ett gitarrackord sedan Ipredlagen har jag nu satt igång igen. Det gick inte längre att motstå...

There is just too much good music in the world!

Peace out!


Lite bilder (snodda som vanligt) från balen!



















Vill ni se mer? Check out Ingmans facebookalbum!

Snart bär det av.

Det kommer att bli helt galet!

Taggar till som attan. Enda utmaningen är att packa under 12 kilo.. Får göra som Pelle sa: "Packa allt och sen ta bort hälften så blir det nog bra!"

Klassresan. Efter år av pengasparande. Äntligen. Imorgon bar det av. Ut i Europa. Gamla vänner, nya äventyr. Gamla lärare, nya upplevelser. Berlin, Krakow, Kroatien, Budapest, Auschwitz. Taggar till!

Kärlek, kärlek, kärlek!

PS. Lite extra kärlek till Winnerbäck eftersom han är värd lite extra, bara för att det han gör är något extra och för att det har det där lilla extra!

Bara för att jag såg den och bara är tvungen...



HAHA, Hahahaha! Mohaha!

Bal och konstert - pang på!

Fullt upp! Men kul var det!

I tisdags så drog jag från mentorstiden och gick i Handen en stund med Kattis och Frida. Dessa två tappra riddare stångades med en lost Ella framför en bankomat - inte det lättaste. Så fort dessa gett sig av på nya äventyr möttes jag en en galen Emma - alltid lika trevlig. Köpte fina saker och pratade på som aldrig förr (eller snarare som senaste gången vi träffats). Lärde känna en ny Jennifer (härlig lirare) och åkte med på tåget till F-lagets konsert i Fredrika. Träffade både nya som gamla. Jenni och Elise var det kul att se igen och hade fullt upp med att memorera alla nya namn. Celina fick mig att LÄNGTA, LÄNGTA, LÄNGTA efter volleybollen igen! Men tager i akt; när jag kommer hem från Brighton kommer jag att vara farlig!

Tisdagen var alltså på topp! Spelade pingis hela dagen i skåphallen och sedan var det full rulle frams tills dess att några hyggliga grannar gick med på att skjutsa hem mig från konsterten.

Och förresten.. Blev kär några gånger under kvällens gång också! Inte minst i de extremt coola gitarr-lirarna i 8:an.. Celina, hälsa brorsan från mig ;)

Och idag är det alltså dagen efter igår. Typ. I alla fall är det onsdag, och det var bal. Hahah, bal.. Right.. Typ middag, max. Men gulliga (!?) åttor hade väl gjort det ganska bra trots allt.

Efter att ha chillat galet efter skollan at Fridas house, så gjorde mig jag och Kattis i ordning hos mig innan det bar av till fotografering.
Efter tårfyllda (på vissa håll) tal så var det disko ( eller NATTKLUBB som några valde att uttrycka det). Ganska misslyckat för min del. Med fötterna fastklistrade i golvet pga (jävlafuckdummasuberjvladryg)benen kan det vara ganska svårt att röra sig till musik utan att se ut som en sengångare som fått malaria och just blivit kastrerad.

På kvällen skulle vi till stranden (reminder: jag bor på en ö) och ha det nice. Men ändrade planer. Efter 5 dryga minuter och en pedal som inte längre var sammanlänkad med en cykel bar det hem igen...

That´s it, för er som orkat läsa er ända hit utan att somna.
Peace out!




Ett av många kap, som tagna från Grease. Bara för att de är tajta, sliskiga och allmänt oemotståndliga!

Fint väder och zero plugg.

Ingen skola. Strålande sol. 20 grader. Inget plugg.

Vad mer kan man begära?

Done.

Allt är klart. Skrev just den sista raden, den sista medningen, det sista ordet, den sista bokstaven och den sista punkten på det sista arbetet jag någonsin kommer att skriva på Dalarö Skola. Härligt? Hell yeah! Men lite sorgligt är det ändå. Kanske inte att jag inte kommer att behöva plugga mer - det kommer bara bli skönt -, men att jag bara har några dagar kvar. Några få dagar kvar på mysiga (?!) fullriggaren, några dagar kvar med Pelle längst fram i klassrummet, några dagar kvar med klassen, med allt man är säker på och känner till, och med vännerna. Klassresan blir dock slutet på the real end. Sen är det över.

Men time to look forward! Taggar till som attan på Värmdö - kunde inte ha valt en bättre skola! Har inga second thoughts någonstans, vilket är förvånansvärt, med tanke på alla andra tveksamma beslut jag gjort genom livet. Kanske är jag taggar för att jag vet att något nytt väntar, något spännande. Eller känns det bra för att jag vetg att jag har en tjej med bästa musiksmaken två trappor under mig. Eller kanske för att en (ev. två) av mina absolut bästa kompisar kommer att gå på en skola 400 meter bort.
I vilket fall som hels taggar jag till upp över öronen!

Upp upp o iväg! Mot oändligheten, och vidare!




Visst kommer jag att sakna Pelles påhitt, men vi kan nog alla må bra av att hamna i en klass med normala lärare.^^

Änglar och Demoner.



Bra. Inte bland de bästa, men väldigt bra.
Nu känner jag bara att jag borde se DaVinci Koden också...

Bästa lirarna - då, nu och för alltid.

  • Lars Winnerbäck
  • Johnossi
  • The Fratellis
  • The Kooks
  • Ray Lamontagne
  • The Red Jumpsuits Apparatus
  • Dear Juliet
  • Robert Pattinson
  • Paramore
  • Bob Dylan
  • Coldplay
  • NeverShoutNever
  • Janis Joplin
  • Eddie Vedder
  • Elvis Presley

Listen and learn, my friends.




Lagt märke till att det finns mycket musik uppe på bloggen? Ändå är det inte ens en bråkdel av allt jag skulle vilja dela med mig av. Kanske borde skapa en musikblogg på sidan av den här.. Jag menar, the world is too small for all the great musicians! Här kommer en okänd rackare (i alla fall för mig). Varför är alltid de oslipade diamanterna de bästa?

Help me out.

Vad finns det för nackdelar med allmän värnplikt? Vad finns det för andra lösningar än att har allmän värnplikt? Vad ska jag ta för ställning till allmän värnplikt? Hur kan jag påverka beslutet om allmäön värnplikt?

GAARRCH! Det var ett jävla tjat om allmän värnplikt! (Me not like SO no more)

Personality is the thing.

Cmyk

Me want big time!

Skullcandy is the shit.

Läst på lappen till hörlurarna; skönaste märket ever!

Skullcandy is proud to provide the best product warranty in the industry.  If this product should fail in your lifetime, we will replace it at no charge.  If the product is damaged by aggressive music listeners sliding a rail, sliding down the emergency ramp of your aircraft, slammed in your locker, slammed in your car door, run over by a car, running into a wall, getting run out of town, mountain biking, road biking, sky diving..., blown up in an accidental experimentation with flammable substances, or damaged in any other every day experience, it means you are living your life the way we want out product used!  In these, or any other damaging events, we will replace the product for a 50% discount from retail. 

Love Skullcandy.

Pink-white

Blue-white

Red


Svårt att välja - hjälp någon?

Elegi.


En elegi för alla sorger den där hösten handla om
För en mor som sjukna in, för ett barn som aldrig kom
För skuggan över gårn där aldrig solen lyste in
För en ork som inte fanns, du sakna min, jag sakna din

För en tystnad mellan väggarna som skar genom cement
Två ögonpar i tomhet från september till advent
För en man som gick till jobbet som om inget hade hänt
För en kvinna som sa "allting är förstört, allt är bränt"

En elegi för alla vägar som vi inte vandrat än
För en tid som bara går och aldrig kommer igen

Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej
Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig



Bara för att han råkar vara bäst ever.




















Bästa albumet med Winnerbäck är Kom - bättre än så blir det inte! Lyssna och njut!

Happy!

Varit med Emma i stan idag. Sinnessjukt kul! Jag har räknat ut att jag pratat utan uppehåll i 9 timmar. Snacka om att vi har mycket att prata om.

Några saker vi har gemensamt:
Musik (vi citerar Winnerbäck, Johnossi, The Kooks, The Fratellis m.f, bara för att nämna några)
Filmer
Sushi
Bounce
Pojkar (en närmare bestämt)
Kläder
Glajjor
Saltkar (!) (sjukt söta)
Kärlek för glada kläder
Random Shit - Best ever.. Listen out!

Träffade Frida på bussen hem, som tydligen sett samma bio som vi (Änglar och Demoner) utan att vi stött på varandra..

Sometimes, life´s just too good.



Jag ser ut som en uteliggare med dålig hållning. Taget efter min och Camillas fika i Handen igår.. Soft,soft.

Tonight was a good night.

Idag var typ grym. Träffade gammal bekant på bussen till gymmet. Träning. Härligt. Fika med Camilla i handen och prata om allt och ingenting och bara vara allmänt sig själv. Fick köra värsta ruschen när jag kom hem för att hinna joina Frida på den handdrivna klimatsmart-moppen och bege mig till Lollo. Hos Lollo var det trevligt folk och musik hela natten lång, även om kanske inte just Amy Diamond var någon större hitt.

Ikväll var det kul att:
Lollo fick sin prins
Driva med Gålöbor
Vara social
Mobba Conrad
(Försöka) kittla Lucas
Se Emily flum-flum
Äta jordgubbstårta
Komma på idéer på hur man kommer in i en källare utan kod
Cykla hem med Hanna

Ikväll var det mindre kul att:
Ingen förstod mina skämt. (Dock är väl det kanske inget ovanligt. Men medge att det är lite kul att det är så lite men samtidigt så mycket drag i schack och att jag blir alldeles matt av att titta.)
Vasen gick sönder

Imorgon taggar jag till på att träffa super-Emma! GREAT!

Massor med kyssar och grovhångel så att det räcker och blir över. Har ni klagomål på mitt grova språk vet ni vem ni ska vända er till.^^


Gult är skitfult... NEJ NEJ NEJ!!!!

AAAHHH! Det som inte får hända har hänt.. Sånt händer, men det får inte. Och nu har det hänt. Shit, skit, fan. Gult. Japp. Nu sitter jag med en sax i handen och lutar åt att klippa av skiten. Kanske till och med raka skallen, som killarna i klassen. Varför kan inte en tjej vara skallig? Vad som helst är bättre än det här!

Det är typ gult. Sån gul som fjortisarna i sjuan har (jag nämner inga namn, men ni hajjar nog). Det är katastrof. Det är till och med gräsligt, trots att det inte är grönt.

Men, det finns alltid en upside of anger. Nu kan jag sätta mina röda planer i verk mycket tidigare... Funderar seriöst på att åka in till Handen och köpa brun färg redan idag. Men stackars hår! Kommer tillslut att få göra som Lollo och klippa av allt. KATASTROF!!

Men nu ska jag sluta waina, det är ingen som bryr sig ändå..

Kan istället meddela vad som händer idag (inte för att någon bryr sig om det heller^^): Träning, fika med Camilla, fira Lollo..

Nu står lunchen på bordet där nere. Time for krubb.
See you later, alligator <3

Lov. Så taggad.

Lov är en överdrift... Men kan inte påstå att jag otaggad. Fem dagar ledighet; kan det bli mycket bättre? Okej, det kan vara sommarlov, men fem dagar är definitivt bättre än inget! Speciellt när ledigheten är fullproppad med softa grejer! Typ fest för Lollo, fika med Emma, filmkväll med Camilla, Kattiskväll, träning och allmänt chill. Ella taggar till.

Kyssar och grovhångel!
Peace out!


Fail.

JAG SUGER!

Bättre lycka nästa gång - I hope...

Imorgon is another day (i hope).

Imorgon är det extra tidig uppstigning.. Great! Ska nämligen åka in till Sjukan och röntga fuckingbajs-benen som har kraschlandat totalt. Men vad sitter jag här och wainar om?! Time for beautysleep...

GAAAARRRRCCH!!!

VREDESUTBROTT!

Jag gick igenom taket. Inte i taket. Igenom.

S-T-I-N-A

Behövs det något mer att säga?!

Damn Regret.



I'm wishing you were here
My weakness is my fear
Alone I am myself
No reason left for me to care

Damn regret, I'll try to forget.




Franskaprov.

Rubriken säger allt. Har inte tid. Råpluggar sista minuten. Kommer bli lycklig över ett G - inte likt mig.

Här får ni ändå ta del av finaste låten medan jag pluggar vidare. Upp upp och iväg!





Coolt.

Mohaha! Har finally hittat min musikfrende!

Nice to know I´m not alone being a retard!

Ett intro.

Räcker med att lyssna på introt - helt såld.




Am I supposed to be happy?
When all I ever wanted, it comes with a price.

Länge leve mig!

Fick just veta av en supersäker källa (facebook-test) att jag kommer leva tills jag blir 99 år. Jaha, jag antar att det är goda nyheter...

The poisoned apple.

Ella tänke: "Mums vad gott med ett äpple". Gick till fruktkorgen och tog ett som såg gott och fräsht ut. Gick ut i solen och slog sig ner för att njuta av stunden. Blundar och tar några tuggor. Tuggar, sväljer. Tar en tugga till. Tittar. Hum. Vad är det för mystisk brun fläck på äpplet? Spottar ut äppelbiten hon har i munnen. Ella studerar biten noga. Ett lite brunt hål. Mystiskt. Petar undan lite äppelkrafs. Nejmen, vad är det som dyker upp, om inte en lite mask! Allt äpple Ella har i munnen sprutar ut över altanen och Ella springer in i köket och sköljer munnen.

Så vad har Ella gjort för värden idag? Räddat en oskyldig liten mask från det stora människomonstret. Applåder. Ella mår illa på scen. Hoppas hon inte spyr över rosorna publiken kastar. Tack för ert stöd, kära publik.

Ett måste.



Inte för att den är kanonbra medan du läser den, utan för att det är en bok du aldrig glömmer.
Läs, tänk, reflektera, tyck. Rubbas, omskakas, förstå. Bli rädd, arg, frustrerad, ledsen.
Ja, läs och lär helt enkelt.

Läs och upplev ett rasistiskt Sverige.
Vi måste lära oss av våra misstag.
Dags att stå emot.

Äckligt bra musikvideo.


27 (-25) dresses.

För er som undrade hur min balbklänning och skolavslutningsklänning såg ut - here you go!






Balklänning.




Skolavslutning.

Klockren.


Måste tillbaka till jorden.

Är bland stjärnorna. Allt är bra. Allt flyter på. Skolan fixar sig. Är glad. Typ lycklig; vad nu det innebär. Koivun var som pricken över i. Då lyfte jag från marken. Flög ut i rymden, flinande, med ett konstant leende. Frida blev nog lite rädd där ett tag. Han vinkade. Jag fick en kram. Jag flög. Snart måste något dra ner mig på jorden igen. Frågan är vad det skulle vara. Kanske en meteor som kraschar på jorden. Kanske en jordbävning. Kanske rönken som ska göras av benen på måndag. Något kraftigt, omskakande. Just nu flyger jag runt på månen. Tyngdlös. Haha. HAHAHA.

Flummigt, tardat, och allmänt oförståligt inlägg. Kommer tillbaka när jag är deppig igen, så att ni känner igen mig.

HAHA.
Ha.

Fridas väska - en historia i sig.

På busshållsplatsen:
Frida: "Asså den här väskan är skitful med jag tog den ändå. Hade den typ i 5:an. Skulle nog aldrig gå till skolan med den!"

På restaurangen:
25-årig kille knackar på Fridas axel: "VAAART HAR DU KÖPT DEN DÄR VÄSKAN?!"
Frida: "Euhmm, jag vet inte"
25-åring: "NEEJ, skojar du med mig?!"
Frida: "Asså den är asgammal."
25-åring *uppgiven*: "Okej, ledsen att jag störde..."

Det bästa jag varit med om - igen.

Lallala! Idag är min personliga happy day! Fick först rent MVG på både hemkunskapsuppsatsen och på No-nationella. Efter lite pingis i skåphallen och en sjukt slapp skoldag drog jag och Frida hem med bussen. Sedan käkade jag jordgubbar med socker tillsammans med Frida innan vi drog in till stan. Hittade fint linne.

Sedan kom det bästa - BOUNCE!

Går verkligen inte att beskriva - SE! Finns biljetter kvar till nästa helg... Passa på!













"Ville bara säga att du är så sjukt jävla bra och att jag älskar det du gör och att du personligen är min Idol nu!"
"Tack, fan vad kul att höra!"
*Värsta kramen och Ella flyger till himlen på ett rosa moln*
"Visst är showen bra!"
"Skojar du eller? Det här är andra gången jag ser den och jag kommer aldrig få nog. Jag skulle kunna gå varje kväll!"
"Viss är det grymt! Tack asså!"
"Det var så sjukt jävla bra när du körde Benkes solo. Jag typ dog. Det var i alla fall allt jag ville säga!"
"Tack, asså det är skitkul att höra, verkligen, tack!"

Ella går tillbaka till Frida, svävande en meter ovanför marken och har inga planer på att dras tillbaka till marken.

KÄRLEK!

LYCKA!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHH!!!!
GALET!
FANTASTISKT!
LYCKA!

KÄRLEK!

(Mohaha, Kattis kommer bli så avundsjuk!^^)

Gåshud.


Dagen började med att livet tog slut...

Dagen började med att livet tog slut. Mitt förra liv i varje fall. Nu börjar ett nytt, hemskt och tråkigt liv. Det nya livet kommer att innebära:
Tabletter
Kurer
Skitfula skor
Ingen räning förutom gym - får inte springa.
Ev. inget Malmö med volleybollaget för min del.
Ev. ingen beach volley i Brighton.

Höll verkligen på att bryta ihop när hälsotanten medelade hur fallet låg till. Vet inte hur många gånger hon påpekade att jag skulle gått till läkaren direkt och att det kanske blir kroniskt.
Nej, snart bryter jag ihop.

Trots mitt lidande och mina skador så tvångade Linda ut mig i skogen på orientering. Detta scenaroi uppstod.

Jag och Frida tror att vi vet var vi är. Vi går och går. Runt runt. På stigar och mellan snår. Sen upptäcker vi att vi inte alls vet var vi är. Fotgängare går förbi och påpekar att det inte är så långt till villaområdet härifrån. Jag och Frida är käpprätt ute i helvetet. Vi är vilse. Eller okej, vi var rätt, men vi visste inte var på kartan bara. Sen kom Zack och Co. och räddade oss. Isac och Anna valde att trotsa sunkmarken och bestiga berg medan vi andra bar oss av på nya äventyr...

I överlevde tillbaka till skolan. Fick tillbaka SO av Pelle och lämnade in nytt arbete. Nu är det bara ett SO-ämne kvar att komplettera.

Spelade Pingis med Sampe m.f innan bussen. Jag ägde skiten ur dem. Typ. Nästan.

Nu ska jag deppa lite till över att mitt forna liv är över. Snart kommer jag synas i rullande gympadojor och balklänning. Tack för stödet Lollo. Det värmer. ^^

Bland de absolut bästa.


Allt som behövs för att göra en SO lektion lite godare.



Japp. En sån smarrig sak investerade jag och Kattis i idag på sista SO-lektionern. Men ett tips: Sitt inte i ett grupprum med glasvägg. Inom en halv minut kommer rummet vara fullt av frismakare och lärare som hotar med att ta glassen om han inte får en tugga. Så watch out!

Diggade Einars sked!^^


Musik betyder.

Det är så äckligt härligt när man hör en så stört bra låt så att man får rysningar längst hela ryggen. En text som träffar helt rätt, precis vad man känner, upplever. En röst som är så vacker. Unik. Speciell. En melodi som är stark. Betydande. Och när allt detta existerar i en låt, då finns det inget bättre. Världen finns inte. Bara Du, och musiken. Ett.

Ellas ordvitsar.

Jag sitter ner och sträcker ut handen för att Calle ska hjälpa mig upp:
"Calle, kan ta min hand och ge mig ett handtag!"

Idrottsdag med småungar.

  • "Softia, kan du komma hit? Ställ dig här.. På T... TANT!"
  • "Christoffer! Kom hit och sätt dig med arslet på A!"
  • "Vet du va! Tardet i brunt hår där bort är kär i tjejen vid Fiskröra är supergott! Dom pussades! Jag såg dom!
  • Kottkriget blev villt och jag träffade (nästan) en fröken i huvudet... Det var inte med flit...
  • Lilla blonda är läskig och går omkring och petar på folk.
  • Killen i blått är min (och Annas) nya kärlek.
  • Jag svek min grupp. Jag var en svikar, en lögnare. Jag hade lurat dem! (Jag har sagt att godis kanske inte alls var priset)
  • 50 småbarn. 4 stora. Nu är det krig. Eddie drar ut i skogen. En hel arme följer efter honom. Stackars Eddie.

Ellas ordvitsar.


Ella: Kan du hämta klänningen där uppe?
Mamma: Vart är den då?
Ella: Den hänger på räcket... Så den är inom räckhåll!

Lista.

  • Fredag: Skola, ID-kort, träna, stan, 17 again (igen).
  • Lördag: Träna, Handen och handla, filmkväll med Kattis.
  • Söndag: Plugga, beslutsångest.

Busig.

Mihi. Ella är busig. Riktigt busig.

Trött.

Jag är trött som 9 kameler som har vandrat i öknen i 9 dagar utan vatten.

Mer om helgen kommer senare.

Idag var en bra dag.

Dagen inleddes med härlig föreläsning av Johan som var hur skön som helst (9mm, remember?). Synd bara att han förstörde vår tavla.^^
Dagen rullade på utan allt för stor missöden. Som pricken över i fick jag skippa sista Engelska-lektionen, så att jag han med bussen. Jag har redan uppnått mitt betyg i engelska så egentligen behöver jag inte visa mig på fler lektioner av sådant slag, så varför inte sluta efter lunch imorgon? Mohhaaha. Ibland känns blå boken inte helt fel!

Dock hände ett litet missöde idag då Anna och Kattis upptäckte att de hade likadana klänningar till balen. Hur detta löser sig får ni veta i nästa avsnitt av DalaröGossip.^^

Nu ska jag äta lite glass och fortsätta på So-skiten. Tjingeling!

Kan verkligen inte.

Försöker skriva på SO-uppsatsen om Jordbro. Det går verkligen inte. Allt jag skriver låter bara som fördomar. Ibland låter det till och med rasistiskt, vilket bara är helt fel. Jag kan verkligen inte få det att bli som jag verkligen menar. Eller frågan är kanske vad det är jag menar med det jag skriver. Jag har en sån idétorka att jag bara flummar runt på ett rosa moln i tankarna och allt som kommer ner på pappret är svart på vitt men utan innerbörd.

Behöver hälp. Nu. Vet du något om normerna i Jordbro, tveka inte att ringa mig!

Supersoft.





PS.

Dags för Grey´s.

Don´t you miss!


Idétorka; jag ger upp.

TOM. Tom, tom, tom.
Empty. Hollow.
Ihålig? Urholkad?
IDÉTORKA?
Ja.

Huvudet sprängs, dock inte av fantastiska idéer om hur normerna i Jordbro har påverkats av invånarnas bakgrund, utan av huvudvärk.^^

Borde mycket, gör lite.

Läs inte om du inte pallar, det är ändå inte värt att läsa...

Jag borde plugga, men pallar inte. Borde röja lite på rummet också, men jag pallar inte det heller. Kalla mig slö tonåring (vilket jag kanske är) men det är sjukt vad trött jag blir på allt jag borde göra. Varför inte bara göra sånt man känner för för stunden? Eller göra sånt som är roligt? Varför kan aldrig saker man tycker är roligt vara saker man måste göra? Varför kan aldrig saker man måste göra vara roliga? Kanske för att dessa saker inte skulle räknas till kategorin "måste", utan till "allmänt rolig grej man gör så fort man får tid". Humpf... Hur som helst orkar jag inte med någonting längre. What´s the point? Det är skit samma om jag inte får alla MVG (typ).
Jag tror jag börjar bli en slö och trotsig tonåring, bara något efter alla andra.
Eller så är jag bara deppig över benfan (smalbenen, fan). Kommer snart inte kunna gå om det fortsätter att rulla utför såhär. Håller på att få en tid bokad till nån specialist som ska titta på dem. Men jag blir så sjukt deppig av det här. Bryter ihop. Tänk om jag inte blir bra till språkresan; vad gör jag då? Snart kan jag nog inte träna alls längre; gymma var ingen bra idé. Och jag som tänkte komma i form till sommaren, hur ska detta gå?

BUHUHU!

Förlåt för ett extremt deppigt inlägg. Lovar att rycka upp mig efter det här!

How to be - step by step instructions needed.



Jag tror jag behöver lite hjälp med det också.^^

Jag bjöd på allt jag hade - och lite till.

  • Idag har jag: Skrivit nationella prov i matte, och jag sög för första gången i mitt liv (dessa gånger kommer bara bli fler och fler).
  • Haft en genomlidlig franska och gått hem och druckit te med Kattis,
  • innan jag bytte om till svarta jeans och drog till skolan där rep för konserten var i full gång.
  • Zack borde ha samma kläder som konferencier som första dagen på gymnasiet - han passade i dem.
  • Har någon kört över en älg?
  • "Jag tänkte säga att den var bättre än orginalet, men sen kom jag på att det där var ju orginalet."
  • Kattis är min idol, vänn och förebild. You´re the best!
  • Har någon någonsin hört Anna missa en ton? Nej, inte jag heller.
  • Mohahah, Grodan is the shit!
  • Och nu till mig. Jag vet inte vad jag höll på med, inte vad jag gjorde och inte om jag kommer att förlåta mig själv. Jag skämde ut mig för halva Dalarö (vilket i sig inte är så mycket att komma med) och inte blev det bättre av att galna Emma halvbangade. Men men, what a hell! Man lever ju bara en gång - så varför inte köra hårt? Allt eller inget är min melodi (haha, melodi har jag ju egentligen inte). Besides, snart slutar vi nian och allt är glömt och förträngt. (Tills jag börjar gymnasiet det vill säga, och gör gör bort mig några gånger till och folk förstår att jag är ett noob även där!)
  • Förresten. För er som inte vet sjöng (skrek, rasslade, tjoade, vrålade - what ever you like) jag Hit the road Jack på scenen. Mohaha.
  • Och för er som inte var med: Under mystiska omständigheter kom det sig att jag fick sitta på golvet framför mickstativet och vissla och låtsas som att jag inte fanns i några minuter; GREAT!
  • Skulle inte nån sänka mickarna? Mickarna? Vilka mickar? Jaaha, sänka menar du? Naej, jag missade det. Eller jag sänkte, men det kanske inte märktes? Mah!
  • Katjjing!

Bättre samling än så får man inte.

Elva låtar - en skiva. Ladda hem, tanka ner, bränn, köp, sno, låna. I vilket fall som helst - lyssna!




Paramore - Riot

Min värld är liten (Haninge).

HA. Hahaha. Världen är liten. Eller okej, världen var att ta i. Sverige, Stockhom, Handen, är litet. Shit, fick typ en chock. Ha ha. Trevligt. Och så slapp jag ta bussen också. Lätt värt. Mohaha.

So long.

Det där med att återkomma när jag har ett liv kommer att ta för lång tid; här kommer ett inlägg ändå.


Ella: Titta. Den där granen är helt skev.
Kattis: Vilken gran?
Ella: Tallen!

Vaknade halv två idag. Tio timmars sömn - inte dåligt. Ägnade dagen åt kreativitet och lite kulturkrockar innan jag åkte in med Kattis och gymmade. Snart kommer jag att se ut som en muskelknutte. Var något flummiga på vägen hem, men det har väl aldrig skadat.

Fyra dagars ledighet försvann för fort. Längtar till sommarlovet.

Att se fram emot:
BRIGHTON!
Klassresa
Skåne med tjejorna i laget
Ridläger i Estland
Och allt annat som sommarlovet inkluderar.

Ur funktion; hjärnan eller benen? Båda.

Kom nyss hem från träning med Kattis och Lollo. Det kändes som att hoppa rakt in i ett avsnitt av Gossip Girl. Skvaller, skvaller.
Tråkigt bara att benen fortfarande är ur funktion. Ska boka tid hos en som fixar folks räningsskador. Hoppas han kan fixa mig.
Vad som sker ikväll är fortfarande en gåta. Återkommer när jag har ett liv.

HAHAHAHAHAHAHAHA.

Vad är det som är så roligt? Fråga Zack hur hans text om da(n)sen såg ut!


Oh, happy day.

XD

Dagen före dagen före morgondagen; igår alltså.

Prov på morgonen. Hata Stina-kampanj. Kompa kören på piano. Fnissattack på SO:n utan lärare. Äta upp hemkunskaparnas fruktsallad. Sällskap hem med Frida. Säga hejdå till Frida inam Malta och säga åt henne att sola lite åt mig. Gym med Lollo för första gången. Lackat på planerna för Valborg. Tinat upp stela muskler i ett skollhett bad. Läst Lasermannen och lackat över rasism. Spelat piano så det glöder i fingrarna. Blivit lycklig över att Twilight DVD:n kom ut idag.

Life is good!

RSS 2.0