Saknad.


For your information, smoking kills.


Buhu!

Solen skiner.
Föräldrarna spelar beachvolley.
Syrran träffar folk i stan.
Jag är sjuk.
Sitter hemma och tråkar.
Kanske inte kan åka till Ornö ikväll.
AAHH!!!
Lackar på skiten.
Går på piller nu så det kanske tar slut snart. Hoppas jag.

Random inlägg, bara för att jag inte orkar.

Varför är han död?!





Han var en av de bästa.

Hometown glory.


Bara för att vi var bäst!










Sjuk.

Svininfluensan - det är faktiskt inget skämt. Det var en tjej i England som fick åka in på sjukhus för att hon hade skiten. Nu verkar det vara min tur.

Jag såg framför mig att allt jag skulle göra när jag kom hem var att leka med mina vänner, sola, bada och leva loppan. Men icke. Inte nog med att Kattis är ute och seglar, Emma är i norrland och Frida i Italien, jag är SJUK också. Attans rödbetor, så att säga.

Har lånat ett gäng filmer från Nisse, så att göra har jag. Efter att ha sett klart The Dark Knight så ska jag nu gå över till nästa action-rulle. Det får nog bli Spiderman den här gången.

Kyssar och grovhångel på er allihop, så får ni också svininfluensan

Tillbaka.

Borta bra men hemma bäst!

Igårkväll kom jag äntligen hem. Vet inte om jag hade hemlängtan. Det känndes inte så, men när jag väl kom hem känndes det som jag hade hittat tillbaka till mitt. Det kändes skönt. Tryggt. Det bästa med att åka bort är att veta att man faktiskt har något att komma hem till.

Grillade middag med mamma och pappa och pratade om resan. Mys. Saknar dock Syrran som en galning - hon är på Gotland med Maja, Emmelie och Celina och kommer inte hem förresns torsdag. Saknad. En person fattas innan mitt hem är fulländat.

Idag packar jag upp. Minnen från resan tar upp hela hjärnan hela tiden. Det var verkligen Resan med stort R. Människorna, skratten, skriken. Livet fanns i luften. Jag kunde känna det. Nästan ta på det. Livet. Det var nu, det var då. Snart kommer min nästa del i livet. Gymnasiet. Men innan nästa del ska jag leva lite i nuet, lite mitt emellan allt stort som händer. Leva sista delen av sommaren, med vänner, musik, sömn, segling, allt. Precis som jag gjort hala första delen av mitt sommarlov.

Brighton var något speciellt. Det var allt. Mina minnen är bland de bästa.

You're my person.

Borjar nastan langta hem. Lite. Mest efter vannerna. Kanner att jag maste prata av mig lite, hinna ikapp verkligheten.

Sista dagarna i Brighton. Snart. Nu.

Sista dagen i England ska spenderas i London. Galet nice!

Kommer att sakna alla. Kanske mest Guillaume, eftersom jag aldrig mer kommer att traffa honom. Kanske Johanna och Jenny, eftersom jag blivit narmst kompis med dem. Kanske Camilla bara for att hon ar galnast. Men kontakter tappas inte om man inte ger upp.



Varfor har jag inte lyssnat pa kent forrut?

LIVING THE DREAM!

BRIGHTON!

Skriver bara sa ni vet att jag lever! Har det bast. GALET. SWEET. GRAZY. 180. KAMEL. Sag vad du vill, men bra ar det.

Jag ar dock lite sjuk, men det har jag aldrig dott av. Slipper skolan, gar pa festen - det ar sa man gor det!

GO OCH GLA, KEXCHOKLAD!



Vem ar bast pa tjuren?!

Snart bär det av...


Imorgon åker jag. Nervös? Nej, faktiskt inte. Jag menar, hur fel kan det gå? Orkar inte vara nervös för saker längre - vilken nytta gör det? Alltså är min nya taktik: Kör på och se hur det går! Låter simple enough, eller hur?

Så imorgon ska jag möta folk på arlanda, som jag sedan kommer att tillbringa 3 veckor med. Allt jag kan göra nu är att hoppas att det är några sköna lirare med.

Hej svejz!



Lite inköp som gjorts för resan. På bilden finns några..

Packa = Panik


Den eller den? Kanske båda? Väger det för mycket? Kommer det att bli varmt eller kallt? Ska man ha med mycket eller lite? Vad kommer man få användning av?

AAAHHH!

Jag hatar att packa. Finns inget värre..

Men som mamma säger, det är faktiskt ingen öken jag ska till - allt går att köpa där om det skiter sig!

BRIGTHON. IMORGON. HJÄLP!

Älska mer.












Konstigaste blandningen av personligheter, samhällsklasser och sociala kretsar. Mysigaste sammanhållningen, roligaste och barnsligaste stunderna, massor av bad, sol, lek, djur, prat, musik och vänner. Massage och en avtrillning om dagen hann jag med. Och mitt knä var populärast av alla. Ont i ryggen efter alla barnen som klängde på mig och ont i benen efter alla cykelturer runt gården och till bävrarna. Gätterna tämjde vi och hästarna gjorde jag galna. Lite rodeo i ridhuset med de Estniska tjejerna och hoppa hinder som var 1 meter höga och en meter breda. En vecka som innehöll allt och lite till. Kommer att sakna allt. En extra bamsekram till tvillingarna och till min "pojkvänn" Tobbe.

Sassi Talu - En svensk hästgård i Estland

RSS 2.0