They were my people.


Så ball!



Han var bäst, inget snack om saken!

I can feel a hot one.


Strömavbrott.

Råkar somna i soffan när jag sitter och läser. Är själv hemma. Vaknar. Det är kolsvart. Hallå? Är det någon som driver med mig? Ser inte ens handen framför mig. Tur att jag hade mobilen bredvid mig. Provar att tända lampan. Strömmen har gått. Fan.

Det är bara på en liten skit-ö som denna som strömmen går när det inte ens blåser ute. Synd att det var sista dan att skriva på svenskaarbetet, och jag var utan dator.
Livet är hårt. Men det löser sig.


Knappnytt hånar Twilight.

HAHA! Det här var sanning på hög nivå!

http://knappnytt.nu/ShowEpisode.aspx?id=27&utm_source=KnappNytt&utm_campaign=224788a91e-KnappNytt_v45_Barnporr&utm_medium=


New Moon.



Filmen var bättre än förväntat. Kanske för att mina förväntningar inte var så höga den här gången, eller för att filmen faktiskt var bra gjord. Många skratt, många tårar, och många läskiga rödögda flickor i publiken.

Rekomenderas.

Var det bättre förr?

Mötte mitt gamla liv idag. Det kändes konstigt. Gammalt, nytt, dött, borta. En tid jag aldrig kommer få tillbaka. Alla har tagit nya vägar. Trots att min väg på gymnasiet inte känns så långt bort från den tillvaro jag en gång hade så känns det ändå som att jag kommit en bra bit påväg. Men jag måste medge att vi hade det bra. Det var bara dags för förändring.


Uppiggande!


Hon är ball.


Zombieland, klockren.


Ibland har man otur.

Mysig helg. Fredag med Emily hos mig. Lördag match mot Bromma och sen middag med Maja, Celina, Syster och Emmelie. Söndag hos gamlingarna på middag och sen Winnerbäck.

Det var min helg, om man stryker det sista. Inställt pga. keyboardist med svininfluensa. Sånt händer.
Tacklade oss in på Sergel mitt under Zombieland istället. Inte så dumt må jag säga, om man bortser från de arga blickarna jag och Kattis fick när vi tacklade knän och väskor för att nå våra platser.Att vi sedan skrek som galningar när första zombien visade sig på skärmen hjälpte inte vår popularitet hos biopubliken.

Winnerbäckkonserten blev flyttad till dagen innan nationella provet i matte. YAEY! Passande! Och New Moon natten ligger dagen innan nästa matteprov. Bra tajming.

Peace out people!




Lite bra musik.

Trötthet.

Hela dagen har jag varit i koma, känns det som. Jag fastnar med blicken, vinglar till, är inte riktigt där. Ibland ser jag suddigt (kan bero på gamla linser) och min hjärna är alltid på Jupiter och lever loppan istället för på jorden. Den ända gången jag var närvarande var nog vid lunchen, då Nico berättade óm sina icke-bögiga nakenlekar med sina kompisar och August ursäktade sig som om han hade slagit mig blodig. Det var nog dagens highlight, för övrigt var allt snigelsegt!

Måste ta och shape up snart, innan jag blir en seg, slö, omotiverad, hormontankad, vresig, jobbig, deprimerande tonåring...
Vilket jag kanske redan är.

Snart blir det helg, och snart händer det roliga saker. Måste bara hålla ut lite till!

Peace out och förlåt för deppigt inlägg.

Grrrrr!

Kan inte Name The Pet och Basshunter sluta trakassera mig på spotify?!

TACK! 

Moahahah!

ELLA IS FREAKING JÄTTENÖJD WITH HER HAIR!

Till och med Mamma tyckte att det passade!

TACK till EMMA och JENNIFER som stod ut med nervösa mig!

LALALA! ELLA IS HAPPY AS EVER!
Vill bara ställa mig upp och dansa!
Nej, det blir volleyboll istället! :)

Peace out! I have RED hair!


Blä för skola, tummen upp för rött!

Jag är så TRÖTT! Vill INTE börja skolan igen!

PS!

IMORGON ÄR BLONDIE OLD SCHOOL! DÅ ÄR DET RÖTT SOM GÄLLER!



Min framtid!

RSS 2.0