Borde jag vara rädd?!

Description:

I en resekatalog skulle det stå: "Under denna drygt veckolånga vandring blandas enastående naturupplevelser med vällagad fjällmat och inspirerande samtal. Med våra erfarna och hänsynsfulla ledsagare kan vi garantera er en semester ni sent kommer att glömma"

Skitsnack från början till slut. Det enda som möjligtvis stämmer är "...ni sent kommer glömma". För de kroppsliga såren kommer visserligen läka någorlunda men de mentala ärren kommer ni få leva med. Vi snackar stenhård fjällvandring, pulvermat, skavsår, ryggont, svettimpregnerade underställ, pissväder och platser där ingen kan höra er skrika.

Idén har varit uppe förut. Det tog oss ett dygns samvaro i Moldavien att koka ihop denna vår senaste, vettvilliga plan. Tanken är att vi den första augusti nästa år ska ta ett nattåg till Lapplands vildmarker. Väl där ska vi ta oss till fots mellan Akka och Kvikkjokk. Knatar vi på lite bör det ta åtta dagar (ja, du läste rätt åtta dagars oavbrutet vandrande mil ifrån dator, mobiltäckning och spolbara toaletter) så att vi kan åka hem med tåget den nionde för att vara hemma den tionde.

Om det här mot förmodan skulle låta lockande så anmäler ni er helt enkelt till någon av oss. Praktiska detaljer får vi återkomma med, men rent generellt gäller att alla med någorlunda friluftsvana och kondition är välkomna. Skulle gruppen av någon förunderlig anledning bli för stor är det först till kvarn som gäller. Kostnadsmässigt bör vi hamna på max 2000 för resan plus mat och eventuellt logi.

Sista anmälningsdag 1 april

LUST ATT HÄNGA MED?! :D

Georgia Rule.



Tummen upp!

Provträning.

Provtränade för Bromma idag. GOSH!, vad bra de är! Helt grymt duktiga spelare och jag var sjukt nervös (eller så var det min andra RIKTIGA kaffe genom tiderna som fick mig att speeda och bli skakis. Eller så var det en blandning av båda). Inte blev det bättre av att jag är yngst. Jag är den ända 93:an medan resten är mellan 17 och 22 år gamla! Det var träningsmatch mot D som stod på schemat, och gissa vem man stötte på om inte musik-tove!

Fick både klagomål (in med armbågarna i fingerslagen) och beröm (älskar fotarbetet; du är som en tongasell). Vet dock inte hur det ska bli med min placering: vad ska man göra med en passare som inte kan spela passare. Jag har ju aldrig lyft, aldrig anfallit. Men, men. Det löser sig.

Har just kommit hem och slängt mig in i kylen efter något ätbart. Klart att man blir dödshungrig när man glömmer att käka innan man drar och ska klara sig på lunchen fram till 23:00. Jag har inte riktigt hjärnan med mig idag.

Jag kommer att ha SJUKT mycket träningar nu för tiden. Så här ser mitt träningsschema ut. Freaking fullt, inte sant?!:

Måndag: Volleyboll (Dalarö)
Tisdag: Core/Volleyboll (Bromma)
Onsdag: Rida OCH volleyboll (Dalarö-gubbarna)
Torsdag: Volleyboll (Bromma)
Fredag: Skolidrott
Lördag: LEDIGT
Söndag: Volleyboll (Dalarö-gubbarna)

Jajamen, fullspäckat. Träning 7 gånger i vecka, och sen ska jag hinna med att plugga någon gång där emellan också (natur-naturare!). Får se om jag får ihop det.

Tjingeling! 

SILVRET ÄR VÅRT! 

Blivande lag?!

En dator, en vän.

¨
Min dator är på väg till Polen. Utan mig. Jag tycker att vi ska ha en tyst minut och hoppas på att den överlever.

Förra veckan sprack det. Den orkade inte mer. Inte så konstigt, med tanke på att den var nerknarkad av filmer, musik, bilder och annan skit, som bara får kallas skit i det här sammanhanget. Den slocknade, och paniken var snart ett faktum eftersom all fantastisk och irreplaceable skit fanns där. Som tur var fanns min Far som räddaren i nöden och körde HLR på den, och lyckades föra över filerna till ett minne. Puh!

Efter samtal med återförsäljaren är datorn nu påväg till Polen på rehabiliteringsläger, på försäkringens bekostnad. Medan min käre vän är på semester i baltikum, får jag nöja mig med min systers dator tills vidare, vilket är påpassligt, eftersom systern själv är i Gambia och roar sig, utan mig.

Nu är den tysta minuten över.
Tack.

Sämre än så blir det inte.



Otroligt, sorgligt dålig. Waste of time. Se inte.

Becoming Jane.



Susanna hade rätt. Bra. Mycket bra.

If it´s a broken heart then face it.




Calm down
deep breaths
and get yourself dressed instead
of runnin around and pullin on your threads and
breaking yourself up

If it's a broken part replace it
If it's a broken arm then brace it
If it's a broken heart then face it


hang on
help is on the way
stay strong,
I'm doing everything

Besökte rytmus.

Åkte till Rytmus för att hälsa på Kattis. Där var det mys. Lite avvis blir man, men jag skulle nog inte vilja lämna Värmdö. Jag är glad att jag inte ångrar mig..

På kvällen blev det FREDAGSMYS med Maja, Sara och Celina. Bra film och mycket popcorn. Trevligt.


VARFÖR?!

Jag låter honom knäcka mig. Igen.

Orkar inte mer...

Jag vill ha höstlov.
Nu.

Nick and Norahs infinite playlist.

Jag kommer en timme för tidigt till skolan tack vare dalaröbussarnas opålitliga tidtabell. Jaha, vad ska man göra nu då? Dumpar grejerna i skåpet. Går upp en trappa och in i bibblan. Där är det tyst. Skönt. Går fram till hyllan med populära böcker. Tar ner en bok med svart-silvrigt framsida som åtmistonde ser bra ut, och sätter mig själv i läsfotöljen i det lilla rummet längst in. Läser, blir fast.

En halvtimme senare dras jag tillbaka till nuet av en vibbration av telefonen. Nuet är ett faktum. Synd. Det hade kännts som att jag inte fanns i några minuter. Jag var där, vid Norah och Nick. Skrattade med dem, höll med om deras tankar.

Vad var det som hände för så länge sen? Varför slutade jag läsa?

Lånar boken och lämnar biblioteket.

När jag kommer hem går jag in på datorn och söker på Nick and Norah. Många träffar. Inser snart att det finns en film. Går in på youtube och kollar trailern. Hur kunde jag missat?





Till Emma (här kan du se filmer online)!

Om det är okej att titta på en film utan svensk text kan du gå in på WatchMoviesOnline. Då skriver du in filmens namn i sökfältet och klickar sedan på den vidarelänk som har fått bäst kritik. Ibland kan du behöva pröva några stycken innan du hittar någon med bra kvalité.

Om du ska hitta en textad rulle blir det svårare. Jag vet inget annat sätt än att ladda ner, tyvärr. Prova att söka runt lite på filmens namn + swesub + watch online och se om det kommer upp något spännande.

Hoppas det går bra!
Peace out!

Du har väl inte missat!

JACK IS BACK!

Biopremiären för den fjärde filmen äger rum sommaren 2011.
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides.





Saknar.





Bara för att vi var bäst!

Plugg.

Sitter på Pappas jobb med en kopp te i ena handen och SO boken i den andra. Den fem sidor långa uppsatsen ska vara inne i morgon. Vi har haft en vecka på oss. Jag började för två timmar sen.

Där försvann den studietekniken.



Ulf steker!

ICA måste absolut vara den roligaste reklamen i teveskärmens historia!









Can´t be saved.



I shut the door and turn all the lights out
And listen to all the songs that the night shouts
They go something just like this

So
Go fill up a glass with tonic rocks and gin
And drink yourself to happiness

I'm stuck in a coma
Stuck in a never ending sleep
And some day I will wake up
And realize I made up everything

Ella blir:

Irriterad på saker som:

 - Kissies blogg
 - Att hon har mycket plugg
 - Att hyllan hon köpte igår inte alls var så fin som hon hoppats
 - Att jackan var för lila
 - Att benen gör ont igen

Cheered up av saker som:

 - Doftljus
 - Nya kläder
 - Att Kattis gav henne Spotify
 - Att spela rugby på idrotten
 - Att ha en snäll mamma
 - Att många fina saker kommer hända snart (såsom Winnerbäckkonsert, New Moon-premiär, höslov...)
 

NEJNEJNEJ!

Glömde mitt liv i skolan. Allt. Skolan, helgen, fritiden, proven, kom-ihåg-listorna, allt jag ska göra, allt jag ska komma ihåg. NEEJ!

Jag glömde kalendern...

En låt.

Jag skriver en låt till dig, om dig. Det är bara för att jag älskar dig.
Glöm aldrig det!


BLÄÄÄÄ!

Varför går man natur-natur när man hatar NO och är pluggtrött som en kamel?! Svar: Man heter Ella och är allmänt hjärnskadad!

Men någon som verkligen är järnskadad är NO-läraren. Hon ägnar en timme på att gå igenom vad vi ska kunna till provet - i punktform. Om det tar en timme att rabbla det, hur mycket är det inte då som vi ska kunna! Bläää! Jag lägger mig snart i ide och går aldrig upp igen.
Hoppas Emliy räddar min helg. Eller varför inte Dalaröflickorna?! Får se om jag hinner...



Måste bara tycka om den!



Ta gärna en titt på den galna musikvideon också! (Den går inte att lägga upp)

Vill ha!




Älska ränder!





Idag har jag:

  • Varit "hon som alltid räcker upp handen på varenda fråga medan resten av klassen sover" under svenskan i morse.
  • Ätit sushi och glass (som jag var nära att tappa i golvet).
  • Varit totalt överflummig på 4 timmars håltimme.
  • Skrivit av Susanna på SO-provet.
  • Struntat i volleybollen eftersom jag känner att jag behöver en dags slapping.
  • Fått en omenad örfil av Matilda.
  • Fått Susanna på fall.
  • Fått en "du ska inte köpa grejer som är mainstream"-lektion av Sara.

Dagens "jag råkade se den" köp.


Från HM.

Dagarna går fort när det är mycket som händer.

Oj oj, tiden går.

Jag har hunnit med mycket; nationalmuséet, luncha med syster o Co, shopping med Emmelie och Celina, träning, helhelg m. Emily, volleyboll match, ridning, språkdag, luncher med pojkarna i klassen, no-redovisningar och mycket annat. Vet inte hur allt kan gå så fort bara...

Snart har jag gått på gymnasiet i två månader. Det är helt sjukt. Vart tog dagarna vägen? Jag kommer ihåg första dagen som om den var igår, då jag snubblade på tröskeln in till min nya skola. Hur kan det vara så länge sen?

Antar att tiden går fort när man har roligt!

Peace out!

Favoriterna just nu.

Dashboard Confessionals låtar är det enda som rullar på iPoden för tillfället. Efter Emma och Emilys lektion kommer det nog bli andra bullar, men jag tycker att jag klarar mig fint!

 


Laughing with...


Fin.


AAAAA!

Fullt upp. Galet mycket, på en gång.

Packar för massor av aktiviteter just nu.

Idrottskläder
Laserdomekläder
Partykläder
Myskläder
Sovkläder

Pang på!

Plus en massa plugg.

Vet inte hur allt ska gå ihop just nu.

Återkommer när allt är över. Det lär ta några dagar.

AAAAAAAAAAAAAAA!!

RSS 2.0