Borde jag vara rädd?!

Description:

I en resekatalog skulle det stå: "Under denna drygt veckolånga vandring blandas enastående naturupplevelser med vällagad fjällmat och inspirerande samtal. Med våra erfarna och hänsynsfulla ledsagare kan vi garantera er en semester ni sent kommer att glömma"

Skitsnack från början till slut. Det enda som möjligtvis stämmer är "...ni sent kommer glömma". För de kroppsliga såren kommer visserligen läka någorlunda men de mentala ärren kommer ni få leva med. Vi snackar stenhård fjällvandring, pulvermat, skavsår, ryggont, svettimpregnerade underställ, pissväder och platser där ingen kan höra er skrika.

Idén har varit uppe förut. Det tog oss ett dygns samvaro i Moldavien att koka ihop denna vår senaste, vettvilliga plan. Tanken är att vi den första augusti nästa år ska ta ett nattåg till Lapplands vildmarker. Väl där ska vi ta oss till fots mellan Akka och Kvikkjokk. Knatar vi på lite bör det ta åtta dagar (ja, du läste rätt åtta dagars oavbrutet vandrande mil ifrån dator, mobiltäckning och spolbara toaletter) så att vi kan åka hem med tåget den nionde för att vara hemma den tionde.

Om det här mot förmodan skulle låta lockande så anmäler ni er helt enkelt till någon av oss. Praktiska detaljer får vi återkomma med, men rent generellt gäller att alla med någorlunda friluftsvana och kondition är välkomna. Skulle gruppen av någon förunderlig anledning bli för stor är det först till kvarn som gäller. Kostnadsmässigt bör vi hamna på max 2000 för resan plus mat och eventuellt logi.

Sista anmälningsdag 1 april

LUST ATT HÄNGA MED?! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0