Sorry mom, I´ve killed your flowers.


Ella flyttar bort allt som står på verandan så att hon ska kunna komma åt väggarna och räcket. Därmed måste hon också flytta blomlådan som sitter fast på kanten. En baggis. Men icke. Ella försöker lyfta upp ena kanten, men det går inte. Därför lyfter hon istället på andra sidan för att pröva sin lycka där. Synd bara att den sida hon inte håller i då lossnar och blomlådan tippar. Alla blommor som lådan innehåller åker frittfall ner i barken tillsammans med all jord och så småningom också lådan eftersom Ella inte är berädd på det som sker och därför släpper allt.

Suck, såna som jag borde inte få göra sånna här saker.. By the way. Kommer ni ihåg senariot från igår? När jag lyckades spruta ner hela byxorna med vattenslangen? Det hände idag också. Trippel-suck...

Efter dagens blomkatastrofer och kiss-i-brallan senarior så bar det av till kusin-vitamin som tog studenten. Lite avlägsna släktingar och vänner till vänner till familjen som man var tvungen att hälsa på, god tårta, många presenter och en sjukt kylig kväll var det som studentmottagningen hade att bjuda på. Hyfsat trevligt.

GRATTIS TILL STUDENTEN HANNA!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0