Lärare som gått över gränsen.

Pelle...
Behöver jag säga mer än så? Ja, kanske. För "vad har han gjort den här gången", kanske ni undrar. Jo, än en gång har han fått en av sina sjuka idé. Kanske borde den kallas crazy-clothes, eller vad säger ni? Leken är i alla fall simpel, den går ut på att ha så galna och utstickande outfit som möjligt - det ger poäng.

Idag kom Pelle till skolan med röd-blå rutig morgonrock, omatchande strumpor, simglasögon och en basker med öronlappar. Ingman (den minder) hade byxorna ut och in, tröjan bakochfram och ett blått skoskydd på huvudet. Elinore i sjuan ska vi inte ens prata om, så som hon såg ut går inte att beskriva med ord.

Plötsligt är det inte ovanligt att se någon med två toffsar högt uppe på huvudet, två olika skor på fötterna, örhängen som sitter bakoch fram eller någon med skidglasögon i pannan.

Frågan är vem det är som ger upp först; kommer det att bli de galna eleverna som hakat på Pelles trend, eller kommer det att bli Pelle himself, som tappert vägrar ge vika för sina egna gelenskaper.

Samtidigt är det fantastiskt. Att så många går mot allt som tycks vara normalt, på så många olika sätt. Våga göra saker för att sticka ut, inte för att smälta in.

Är detta vansinne eller inpirerande?
Avgör själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0